Vászon roletta

A roletta a legegyszerűbben kezelhető belső árnyékoló. Dekoratív, a helység stílusához mintájával és színével illeszkedve, a hagyományos és modern lakások, gyerekszobák, irodák, kórházak, iskolák egyik legelterjedtebb berendezési tárgya.

Színei a szalagfüggöny színéhez illeszthetők, mely így a belső terekben egységességet mutat. Működtetésük rugós, gyöngyláncos vagy motorral működtetett is lehet. A roletta fém- és műanyagkonzolokkal ajtókra, ablakokra egyaránt rögzíthető. Ferde tetőtéri nyílásoknál az alsó feszítőrúd teljesen lehúzott állapotban is tartható, de az árnyékolt felület akár - több pár akasztó felszerelésével - változtatható megoldást is adhat.

Alumínium hengerrel rugós és gyöngyláncos kivitelben, fényáteresztő, fényzáró, reflexiós, alu- pigmentált és naphálós anyaggal (szövet) is készülhet. Nagy színválasztási lehetőséggel.

Tokozott rolettával akár a teljes sötétítés is elérhető. Maga a szerkezet alumínium elemekből, valamint változatos színű és minőségű textíliából áll, gazdag szín és anyag választékkal rendelkezünk.