Szalagfüggöny tisztítás

A lamella függönyök praktikusak és szépek, de ugyanúgy gyorsan piszkolódnak, mint a normál függönyök. A fűtés levegőmozgatása, a por és a cigarettafüst elsárgítja és elcsúfítja őket. Az új és valóban egyedülálló rendszer gondoskodik a gyors, olcsó és környezetbarát segítségről. Cégünk szeretne segíteni az Ön szalagfüggönyeinek tisztításával kapcsolatos problémái megoldásában.

A szennyezett szalagfüggönyöket leszereljük és rövid időn belül általában (48-72 órán) belül tisztítjuk. Ezalatt a lamellák különböző tisztító fürdőkön futnak át, melyek biológiailag lebonthatóak és így környezetbarát tulajdonságúak. Minden egyes lamella így mentes lesz a piszoktól, nikotintól és baktériumoktól. Frissen, mélytisztított és higiénikus állapotban kerülnek vissza. Mindenfajta szalagfüggönyt tisztítunk, anyagtól és mérettől függetlenül.

Ezzel a módszerrel elkerülhető az esetleges szennyezett függöny kidobása, és újra cserélése. Tisztítás után szennyeződéstől függően újszerű állapotba kerülnek, munkatársaink a szalagfüggönyt visszaszerelik. Elvégzik emellett a szükséges javításokat is. Az ablak a lehető legrövidebb időn belül újra el van takarva, a szalagfüggönyök frissek és tiszták, de ami annál fontosabb – az Árnyéktechnika 2000. rendszerével az élettartamuk is sokkal hosszabb. Ne hagyja figyelmen kívül, hogy a rendszeresen gondozott (legalább félévente) szalagfüggöny tisztítható eredményesen.

Házhoz megyünk egész Magyarország területén. Kis mennyiségű lamella-függönyöknél a postai úton történő szállítás olcsóbb az Ön részére. A szennyezett lamelláit egyszerűen küldje el hozzánk, az alapos bioaktív tisztítás üzemeinkben történik.

24 órás szerviz: gyors megbízás esetén 24 óra alatt vállaljuk, hogy elhozzuk és visszaszállítjuk lamella-függönyeit.

Árainkat a helyszínen történő felméréskor, egyéni megbeszélés alapján alakítjuk ki.

Alapár: 450.- Ft + ÁFA / m2. Nagyobb vagy folyamatos megrendelés esetén árainkból kedvezményt adunk.

Cégünk a legkorszerűbb technológia mellett Magyarországon a legkedvezőbb árfekvést is biztosítja. Csomagolási és szállítási költségek külön kerülnek elszámolásra.