Szalagfüggöny

A szalagfüggöny praktikus árnyékolója lehet lakásoknak, irodáknak, rendelőknek. Lakásokban térelválasztóként is sikerrel használható, különleges hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. A függőlegesen elhelyezkedő lamellák mozgatásának nélkülözhetetlen tartozéka a karnis. A széles anyagválasztékban megtalálhatóak az enyhén fényáteresztő és teljes sötétítést biztosító lamellák. A lamellák 127 mm szélesek, de készítünk 89 és 63 mm-es szalagfüggönyöket is. Mozgatásuk lehet kézi vagy külön rendelésre motoros, távirányítós is.

A szalagfüggöny egyedi megoldást jelenthet nem csak egyenes, de ferde és íves felületek árnyékolására, valamint térelválasztásra is. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be. Felszerelése és kezelése egyszerű. Szerelhető mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal.

A szalagfüggönyök a hagyományos kézi működtetésű kivitel mellett, motoros változatban is rendelhetőek. Gazdag szín és textília választékunk biztosítja, hogy Ön mindig a megtalálja a helység hangulatához leginkább illő megoldást. A karnis magassága csupán 25 mm ezért helyigénye rendkívül kicsi.

A lamellák UV-stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, de évente legalább egyszer tisztítást és karbantartást igényelnek. A tisztítást és a sérült vagy végleg nem tisztítható lamellák cseréjét cégünk rövid határidővel vállalja.